#stillbetterbags

Materialer

Produktion

Transport
& Emballage

Vores mål

Produktpleje
Hvordan vi arbejder, for at blive lidt bedre - dag for dag

#stillbetterbags

Hos still nordic forstår vi det ansvar, vi har for planeten og de mennesker, som er involveret i produktionen af vores produkter. Vi anerkender, at vi som fashion brand aldrig kan blive 100% bæredygtige. Men vi bestræber os på at forbedre os kollektion for kollektion.

Bæredygtighed er et komplekst emne. Det er efterhånden blevet en trend at komme med bæredygtighedspåstande. Vi forstår godt, at det kan være svært at navigere rundt i, hvad der er op og ned, og hvilke valg, der er bedst og hvorfor. 

Det afhænger også meget af, hvilket fokus man har på bæredygtighed. Alt efter om man vil reducere CO2-udledning, forbedre brugen af ressourcer, arbejdsforhold, lang levetid eller dyrevelfærd, påvirker det definitionen af det og de afledte valg, man træffer. 


Vi har altid være ret tilbageholdende i vores kommunikation omkring bæredygtighed, af den simple grund at vi oprigtigt ikke ønsker at bidrage med misinformation eller på nogen måde indikere, at vi er perfekte – for vi har stadig meget at arbejde med. Men vi har indset, at når vi ikke kommunikerer, så hjælper vi heller ikke til at skubbe på den forandring, vi ønsker at se. Og derfor ønsker vi nu åbent at dele vores visioner, udfordringer og udvikling, så du kan træffe et nemmere og mere velinformeret valg.

Vores tilgang er, at vi gerne vil forbedre vores designs og produktion i forhold til at øge sporbarhed og minimere udledninger samt spild fra produktion – samtidig med, at sørge for sikre arbejdsforhold. Når det er sagt, så er vi på en rejse, og den ønsker vi at dele åbent med jer.

Siden vores begyndelse i 2013 har vi designet vores produkter med fokus på lang levetid. Lang levetid i forhold til materialer og tidløst design, som kan bæres i mange år og stadig være trendy. Vi abonnerer ikke på den klassiske fast fashion præmis om ”brug og smid væk”-mentalitet. I stedet opfordrer vi dig til at købe ting du elsker og passe godt på det.

Vi har en kernekollektion med stærke basisvarer og to årlige kollektioner – Fall og Spring med to drops hver. Vi er utrolig stolte af vores danske design og skandinaviske minimalisme, som holder i mange år. Ofte beslutter vi at forlænge varigheden af vores bedst sælgende programmer. Thor and April er gode eksempler på programmer, som blev lanceret til Spring 20 og efterfølgende blev forlænget til Fall 20 og Spring 21. For god kvalitet og godt design går aldrig af mode.

På de følgende sider kan du læse mere om materialer (og hvorfor vi ikke vælger veganske læderalternativer), vores produktionspartnere og nuværende målsætninger. Nedenfor finder du Leather Working Groups logo og link til deres website. Vi er et medlem af Leather Working Group. Det kan du læse mere om  her.

https://www.leatherworkinggroup.com/ 

Vi har desuden lavet en kort guide til, hvordan du bedst plejer dine læderprodukter. Hvis du har nogen spørgsmål til vores bæredygtighedstilgang, er du mere end velkommen til at kontakte os på
info@stillnordic.com

We strive to do better – this is how we do it