#stillbetterbags

Materialer

Produktion &
Supply chain

Transport
& Emballage

Bæredygtigheds-
indsats

Produktpleje

Vi forbedrer vores tilgang - produkt for produkt, år for år

#stillbetterbags

Vi erkender, at det er komplekst at arbejde med bæredygtighed i vores industri – men vi påtager os vores ansvar for miljøet, dyrene, kunderne og ikke mindst de mennesker, der er involveret i produktionen af vores produkter og bestræber os på at forbedre os; produkt for produkt, år for år. Med vores daglige valg kan vi opnå en positiv indvirkning på bl.a. naturressourcer, CO2-udledning, arbejdsforhold og dyrevelfærd. Vi ved, at vi ikke kan være perfekte – men vi tror på, at vi med et vedvarende fokus på bæredygtighed og ansvarlig forretningsadfærd kan gøre vores del.

Vores produkter er designet ud fra principper om funktionalitet, holdbarhed og overkommelige priser. Med tidløse designs, langvarige leverandørrelationer og ansvarlig forretningsadfærd ønsker vi at være et troværdigt brand, vores kunder og leverandører kan stole på.

Vores løfte til kunder og leverandører er, at vi aldrig stopper med at lære og aldrig stopper med at eftersøge de bedste, mest ansvarlige og mest bæredygtige løsninger.

Læs med her for flere detaljer om vores tilgang til produkter & materialer, produktion & supply chain, transport & emballage, bæredygtighedsindsats og produktpleje.