Vi er stolte over at have opnået gode resultater indenfor bæredygtighed i 2020, 2021 og 2022 - se udvalgte små og større indsatser herunder.

2020

At least i'm reused!

Vi genbruger nu gamle papkasser, når vi udsender produkter fra vores lager. Papkasserne monteres med et klistermærke, lavet af 100% genanvendt papir, med teksten: "I MAY BE AN UGLY BOX, BUT AT LEAST I'M REUSED!".

Juni 2021

Leather Working Group

Vi blev medlemmer af Leather Working Group via vores moderselskab. Det betyder at vi støtter fuldt op om Leather Working Groups gode arbejde og arbejder imod 100 % sourcing af læder fra LWG-certificerede garverier. Vi holder os ajour med nye krav og tendenser i læderindustrien og engagerer os aktivt i webinars og medlemsmøder.

Siden 2021 er 89 % af læderet i vores produkter kommet fra Leather Working Group certificerede garverier. Leather Working Group certificeringen forsikrer os om, at arbejdsforhold og miljøbeskyttelse lever op til gældende lovgivning og internationale standarder på garverierne.

September 2021

Micro-pak dri clay

Alle forsendelser fra Indien er nu pakket med Micro-Pak Dri Clay fugtabsorberende poser. Et mere effektivt og bæredygtigt alternativ fremfor Silica Gel Bags. Plastikfri, pakket i FSC-certificeret papir og biologisk nedbrydeligt.

2021

Bomuldsforing

Én ud af fire leverandører har skiftet bomuldsforing ud til økologisk, GOTS-certificeret bomuld. GOTS-certificeret foring sikrer socialt og miljømæssigt mere forsvarligt produceret bomuld, ift. konventionel bomuld.

2022

Code of conduct

Code of Conduct og Policies indenfor bl.a. børnearbejde, menneskerettigheder og dyrevelfærd er opdaterede og formidlet til leverandører. Det er en klar tilkendegivelse af, at vi har høje krav og vil arbejde seriøst med due diligence indenfor arbejdstagerrettigheder og miljøbeskyttelse.

2022

Code of Responsible Practices

Code of Responsible Practices er formuleret og formidlet til still nordic teamet. Code of Responsible Practices er en klar firmapolitik der udstikker egne håb og forventninger til vores ansvarlige forretningsadfærd.