Vores programmer

stillBasic

Simple og funktionelle tasker i smørblød kvalitet. Disse tasker passer perfekt ind i still nordics mål om at designe tasker og lædervare, der aldrig går af mode. stillBasic taskerne har fået en speciel overfladebehandling med voks, som giver taskerne en smuk to-tonet effekt, der giver hver enkelt taske et helt unikt look. Essensen af stillBasic programmet er at opfordre til at investere i sig selv og fremtiden ved at investere i holdbare tasker der vil holde mange år ud i fremtiden.

Se programmet

stillClean

Rene linjer og minimalistisk design i høj kvalitet. stillClean er designet til at være de perfekte basis styles, der opfylder de behov du møder i din hverdag, og i dit arbejds- eller studieliv. Taskerne er funktionelle og har integrerede lommer og rum, der giver plads til alt fra din computer, dine bøger og dokumenter til dit sportstøj, pung og dine kuglepenne.

Se programmet

stillAnouk

Anouk betyder 'ynde'. Formålet med hver style i vores stillAnouk program, er at designe tasker der er yndefulde og elegante. stillAnouk består af basic styles tilsat unikke detaljer og twists, der komplementere ethvert outfit. Taskerne er alle lavet i smørblød høj kvalitets læder. Her finder du styles der går igen sæson efter sæson, men også originale designs i nye klæder til den, der ønsker sig bare en lille smule ekstra.

Se Programmet

stillRichard

Kraftigt, høj kvalitets læder med smuk struktur, dette kendetegner vores stillRichard program. Tankerne bag alle stillRichard styles er høj kvalitet, funktionalitet og et eksklusivt udtryk. Alle taskerne har de karakteristiske syninger hen over fronten af tasken, og læderets kvalitet vil over tid udvikle et smukt patineret udtryk. stillRichard er til den stilbevidste, der ønsker et produkt af høj kvalitet og som har sans for detalje.

se programmet