En historie om passion

still nordic er et dansk lædertaskebrand fra 2013, som til dagligt holder til i Silkeborg. Vi er et lille team af dedikerede medarbejdere. 

still nordic udsprang af mange års arbejde i læderbranchen med en dyb viden om at designe og producere lædertasker. Men vi syntes, at der manglede funktionelle lædertasker både til mænd og kvinder til overkommelige priser, som udtryksmæssigt kunne holde på tværs af trends og sæsoner, men stadig havde sit helt eget look. Det blev startskuddet for still nordics rejse.

Vi ønsker at designe, skabe og sælge tasker, der holder i årevis. Det gør vi med passion, viden og en stærk sans for ansvarlighed. Vi ønsker at blive endnu bedre produkt for produkt. Og vi håber at udfordre læderindustrien, vores kunder og forbrugere til at skabe, købe og forbruge bedre. Vores tilgang til bæredygtighed og ansvarlighed hedder af samme grund #stillbetterbags. Klik her, hvis du vil vide mere om, hvordan vi arbejder på at blive bedre dag for dag.

Du kan købe vores produkter her på siden eller hos én af vores fysiske eller online forhandlere. Se en oversigt over, hvor du finder os her.