Læder

stillnordic leather

Læder

Læder er et naturligt materiale. Det betyder, at det ser forskelligt ud afhængigt af dyrenes liv. Derfor kan læderet på vores tasker have små detaljeforskelle. Sådan er det, når dyrene har levet gode liv, hvor de har haft mulighed for at gnide sig op ad træer, rulle rundt i græsset og blive bidt af insekter. Sådan er det også med os mennesker – nogle gange får man blå mærker, når man lever livet. 

Skindene i vores kernekollektion kommer fra opdrættede, fritgående bøfler og køer. Bøffellæderet giver taskerne en synlig struktur, mens koskindet har et mere glat look. Efter garvning får skindene en let farvebehandling, der tillader den naturlige overflade at skinne svagt igennem.

Gode råd

-  Hold din taske væk fra kraftig regn og direkte sollys, i længere tid af gangen.

-  Undgå kontakt med lyst tekstil og møbler, da produktet kan miste farve. 

Læderbehandling

Der findes mange forskellige typer læder. Derfor skal man passe på med behandlingsprodukter, da forkert behandling kan ødelægge tasken. still nordic har allerede givet taskerne en behandling i forbindelse med produktionen, der beskytter dem mod permanente mærker og pletter. Ønsker man at give sin taske løbende behandling, kan man bruge en klar læderfedt. Læderfedt kan aldrig skade læderet og kan bruges, hvis man ønsker at tilføje fugt til læderet. Vi anbefaler altid at prøve behandlingen på et mindre synligt sted på tasken for at sikre, at den fungerer som ønsket.
Hvis tasken får en plet, kan man vride en klud og tørre forsigtigt. Hvis pletten ikke går væk kan man altid kontakte os for yderligere råd.
For at passe ekstra godt på tasken anbefaler vi at holde den væk fra direkte sollys og kraftig regn i længere tid af gangen.
leather material still nordic

Hvad kan du forvente af et produkt i ægte læder?

Der hersker vist ingen tvivl om, at vi er ret så vilde med læder som materiale. Det er et naturligt materiale, det er holdbart og med god behandling kan du være vores produkter hele livet. På en måde er hver taske unik. Hver taske er lavet af et stykke skind, som kommer fra et individuelt dyr – som for øvrigt er et bi-produkt fra kød og mejeriindustrien. Derfor er det vigtigt for os, at alle forstår, hvad man kan forvente af vores produkter.
Vi gør selvfølgelig vores ypperste for at sikre en stor ensartethed på alle taskerne af samme slags. Men vi ønsker stadig at understrege, at læder er et naturligt materiale, og derfor kan læderets udseende variere fra taske til taske og også på den enkelte taske. Dét har vi prøvet at visualisere på billederne her over. Læderet varierer på hver enkelt taske. Sådan ser læder nu engang ud. Har du nogen spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os.